معرفی رشته فلسفه غرب
فلسفه غرب :
این علم، پاسخی به برخی از اساسی ترین سؤلات موجود در جهان را ارائه می دهد که درمورد درست و نادرست، حقیقت و باطل، معنای زندگی و ماهیت انسان ها و واقعیتی که در آن زندگی می کنند سخن می گوید.
توانایی های مورد نیاز برای ورود به رشته فلسفه غرب :
شما به عنوان یک فیلسوف در قدم اول باید مهارت انتقال اطلاعات به دیگران را داشته باشد و آن را روز به روز توسعه دهید. یادگیری این مهارت ها نه تنها به شما در رشد حرفه ای کمک می کند بلکه به افراد اطراف شما کمک می کند تا درک بهتر و سودمند تری کسب کنند.
مهارت های دیگری که یک فارغ التحصیل رشته فلسفه باید داشته باشد عبارت اند از:
مهارت های فکری، مهارت تصمیم گیری در شرایط بحرانی، قدرت تجزیه و تحلیل، قدرت حل مسئله، مهارت های ارتباطی، مهارت نوشتاری، مهارت های سازمانی، مهارت مستقل کار کردن، ابتکار عمل داشتن، مدیریت زمان، مهارت های ارتباط بین شخصی، توانایی کار با دیگران، توانایی ایجاد انگیزه در دیگران، روحیه انعطاف پذیری، روحیه تطبیق پذیری با شرایط،
مهارت های تحقیق.
دروس اصلی و تخصصی در مقطع کارشناسی :
منتخب متون کلامی و فلسفی، تاریخ فلسفه اسلامی 1و2 ،منطق جدید، منطق قدیم 1و2 ،علم کلام 1 ،فلسفه اسلامی 1و2 ، فلسفه اخلاق در تفکر غربی، اخلاق در تفکر اسلامی، عرفان نظری، تاریخ فلسفه قرون وسطی تا رنسانس، تاریخ فلسفه از بیکن تا هیوم، تاریخ فلسفه یونان 1و 2 ،تاریخ فلسفه از کانت تا نیمه دوم قرن نوزدهم، تاریخ فلسفه جدید و معاصر، فلسفه معاصر و مکاتب جدید قرن بیستم، متون فلسفی به زبان خارجی 1و2 ،متون فلسفی به زبان عربی 1و2 ،متافیزیک در غرب، فلسفه علوم 1و2 .
معرفی گرایش های رشته فلسفه غرب :
این رشته در مقطع کارشناسی دارای گرایش خاصی نمی باشد و به صورت عمومی ارائه می شود. دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا می توانند انتخاب گرایش داشته باشند.
وضعیت ادامه تحصیل در رشته فلسفه در مقاطع بالاتر :
امکان ادامه تحصیل در این رشته تا مقطع دکترا وجود دارد.
فرصت های شغلی برای رشته فلسفه غرب :
این دانشجویان بعد از اتمام دانشگاه می توانند به تدریس در دانشگاه ها یا مراکز آموزشی، فعالیت در مراکز پژوهشی مانند دایرةالمعارف ها و پژوهشگاه های علوم انسانی بپردازند.
افرادی که دارای مدرک لیسانس باشند دراین مراکز به عنوان
دستیار پژوهشگر در این مراکز فعالیت داشته باشند، زیرا این مراکز بیشتر به دنبال فارغ التحصیلان دارای مدارک بالا این رشته هستند.
بازار کار و آینده شغلی رشته فلسفه در دنیا :
گرایش فلسفه یکی از رشته های کلاسیک دانشگاهی است. با داشتن تاریخ غنی و موضوع عمیق، این نوع آموزش ممکن است برای برخی بیش از حد گسترده و متمرکز به نظر برسد. در حقیقت، شما مطمئناً منافقانی را پیدا خواهید کرد که فکر می کنند، این رشته یک تصمیم غیرعاقالنه است.
شما به عنوان یک فارغ التحصیل از یک مطالعه فلسفه، مهارت های زیادی خواهید داشت که می تواند به دنیای حرفه ای منتقل شود، اما احتمالاً مهم ترین آنها مهارت های اساسی فکری شما است که شامل تفکر انتقادی، حل مسئله و تلفیق ایده ها است. این مهارت های فکری در تمام درس های شما وجود دارد و می تواند
در هر صنعت و هر حرفه ای کاربرد داشته باشد.
یکی از کاربردهای مستقیم برای رشته های فلسفه، تحقیق است.
فارغ التحصیلان فلسفه درک می کنند که چگونه می توانند در
مورد یک موضوع مشخص اطلاعاتی پیدا کنند و چگونه می توانند منابع را در حالی که
می توانند از این اطلاعات برای منافع یک شرکت یا سازمان استفاده کنند، ارزیابی کنند. این رشته علاوه بر دارا بودن از مشاغل با بالاترین حقوق، آینده شغلی خوبی نیز دارد.
دیدگاهتان را بنویسید