همه چیز درباره کارنامه سبز
کارنامه سبز:
بعد از اعلام نتایج آزمون سراسری ( کنکور ) افرادی که به هر نحوی علاقه مند به تحصیل در رشته محل هایی که انتخاب کرده بودند نبودند و یا قصد تغییر آن را داشته باشند می توانند با استفاده از کارنامه سبز تصمیم به تغییر و یا اصلاح انتخاب رشته خود شوند.
کارنامه سبز معمولاً برای افرادی دارای اهمیت است که در دانشگاه های دولتی قبول شدند ولی تصمیمی برای ثبت نام در آن دانشگاه را ندارند؛ اگر اطلاعاتی نسبت به نحوه دریافت و یا استفاده از این کارنامه ندارید بهتر است با ما در ادامه مطلب همراه باشید تا با آگاهی نسبت به دریافت و اعمال تغییرات اقدام کنید.
منظور از کارنامه سبز چیست؟
کارنامه سبز که برخی آن را با نام کارنامه نهایی هم می شناسند در حقیقت همان فرم انتخاب رشته داوطلبان آزمون سراسری می باشد که سازمان سنجش هرساله به منظور کمک با کنکور ها در اوایل مهر ماه در سایت خود منتشر می کند.
چطور کارنامه سبز کنکور را دریافت کنم؟
انشتار کارنامه سبز کنکور هر ساله در تاریخی که اعلام کردیم از طریق سایت سازمان سنجش صورت می گیرد.داوطلبان پس از انتشار این کارنامه می توانند با ورود به سایت سازمان سنجش و با به همراه داشتن نام کاربری و رمز عبوری که در حین ثبت نام برای کنکور آن را دریافت کرده اند وارد پنل کاربری خود در سایت سنجش شوند برای مشاهده کارنامه نهایی خود اقدام کنند؛
( کارنامه سبز کنکور این امکان را برای داوطلبان فراهم میکند تا اگر قصد تغییر در الویت های خود را دارند آن را اعمال کنند و یا برای رفع محرومیت از حضور در کنکور سال بعد درخواست خود را ارسال کنند تا دچار مشکل آنچنانی نشوند.)
اطلاعات مربوط به این کارنامه کمی پس از اعلام نتایج نهایی توسط سایت سازمان سنجش در این سایت اعلام می شود.
داوطلبان می توانند کارنامه بز خود را دریافت کرده و با ثبت درخواست ” بررسی اشتباه در انتخاب رشته و تقاضای اولویت بعدی ” می توانند دلایل تغییر انتخاب های خود را توضیح دهند و منتظر اعلام نتیجه این موضوع باشند؛ لازم به ذکر است درخواست بررسی شما شامل تغییر کد رشته انتخابی و رفع محرومیت از انتخاب رشته سال بعد خواهد شد.
روش های استفاده از کارنامه سبز کنکور :
برای تغییر الویت های خود در کارنامه سبز داوطلبان می توانند از دو طریق اقدام کنند.
در روش اول همانطور که قبل تر ذکر کردیم می توانند با مراجعه با سایت سازمان سنجش و ورود به پنل کاربری خود درخواست خود را همراه با توضیحات لازم که در پاراگرف بالا توضیح دادیم ثبت کنند و منتظر دریافت نتیجه از طریق سایت سنجش شوند.
در روش دوم داوطلبی که فکر می کند شانس قبولی در دانشگاه مربوطه را دارد می تواند به آن محل مراجعه کند و درخواست خود را برای انتقال ثبت و به دانشگاه مربوطه تحویل دهد. بعد از آن دانشگاه ممکن است به فرد اعلام کند باید درخواست خود را در مرحله تکمیل ظرفیت به صورت مجدد ثبت نماید.
در این میان کسانی که براساس کارنامه نهایی مجاز به تحصیل در کد رشته های انتخابی نشده اند و یا مردود شده اند نمی توانند برای ثبت درخواست انتقالی و یا تغییر در انتخاب رشته خود از کارنامه سبز استفاده نمایند.
چه اطلاعاتی در کارنامه سبز قرار دارد؟
کارنامه سبز دارای پنج ستون است و همانطور که قبل تر گفتیم داوطلبان می توانند از این فرصت برای تغییر محل های انتخابی و یا الویت های خود درخواست خود را ثبت کنند.
در ستون اول کارنامه سبز ترتیب الویت های داوطلب قرار گرفته.
در ستون دوم کد مربوط به هر الویت انتخاب شده توسط داوطلب را مشاهده میکنید.
در ستون سوم به رتبه داوطلب در کد رشته انتخاب شده اشاره شده است.
در ستون چهارم آخرین رتبه های قبولی در بین انتخاب شدگان این رشته را مشاهده میکنید تا انتخاب راحت تری داشته باشید.
و در ستون آخر نیز به ترتیب علاقه انتخاب های متقاضیان قرار داده شده است.
سخن پایانی
کارنامه سبز که برخی آن را کارنامه نهایی خطاب می کنند هر ساله پس از اعلام نتایج نهایی توسط سازمان سنجش اعلام می شود و دانش آموزان می توانند از طریق آن اقدام به تغییر و یا ثبت درخواست اصلاحیه به سایت سازمان سنجش کنند.
به این منظور بهتر است به بهترین نحو از کارنامه سبز اطلاعات کافی را کسب کرده و سپس اقدام به اعمال تغییرات کنید به شما پیشنهاد می کنیم مقاله فوق را با دقت مطالعه کنید تا کاملاً با این کارنامه آشنا شوید.
دیدگاهتان را بنویسید