زرینه هونک زهی سورانی ساکن استان سیستان و بلوچستان
- مقطع ابتدایی و راهنمایی را در روستا گذراندم
- مقطع دبیرستان را در شهر سیب وسوران گذراندم
- سوابق تحصیلی:کارشناسی روانشناسی
- معدل دبیرستان: 17.79
- سوابق شغلی:در حال حاضر مشغول به کار نیستم
مهارت ها: ارتباط کلامی خوبی دارم
نکات و توصیه های کنکوری از زبان زرینه هونک زهی سورانی
انگیزه مطالعه: در مناطق ما به دلیل اینکه دختران بیشتر ترک تحصیل می کنند باعث شد که من انگیزه بیشتری واسه درس سعی کنید که از انگیزتون کم نشه و وجود مشاوره در کنارت کمک میکنه که بتونی انگیزهات رو حفظ کنی خوندن داشته باشم هم چنین رقابت با هم کلاسی ها و فشار معلم ها باعث می شود که خواه یا ناخواه موجب مطالعه میشه.
برنامه ریزی یکی از مهمترین اصل کنکوری هاست سعی کنید برنامه تون طوری باشه که نیاز های درسی تون رو برطرف کنه و قابل اجرا باشه برنامه تون باید هماهنگ با هدفتون باشه که بتوانید بوسیله اون پیشرفت کنید.
فضای مجازی رو کنار بگذارید: فضاي مجازی باعث میشه وقت زیادی ازتون تلف شود سعی کنید به کمک مشاورتون در زمان مطالعه گوشی رو کنار بگذارید و فقط در زمان استراحت و صحبت با مشاورتون ازش استفاده کنید.
آزمون های جامع: من در آزمون های قلم چی شرکت میکردم شرکت در آزمون های قلم چی وسنجش باعث میشه که در شرایط کنکور قرار بگیری و اطلاعات رو در شرایط زماندار بسنجی و ایرادات و اشکالات درسی خود را بر طرف کنی و نقاط قوت و ضعف خودت رو بسنجی.
تست هفتگی: یکی از عواملی که باعث موفقیت میشه اینه که یاد بگیری بعد از هر مطالعه تست بزنی که رو مطالب تسلط داشته باشید تست زدن باعث میشه که با دید طراح سوال آشنا بشید.
زمانی را به تفریح اختصاص دهید: در کنار مطالعه ذهن و جسم شما به استراحت نیاز داره تا بتونید
ادامه راه رو با انرژی بیشتری ادامه بدید.
تداوم و استمرار در مطالعه: تو مطالعه نباید نوسان داشته باشید بلکه باید استمرار داشته باشید یعنی برای هدفتون بجنگی و هر روز مطالعه داشته باشید.
مدیریت زمان: زمان در مطالعه و هم در جلسه کنکور خیلی مهمه سعی کنید تست زماندار بزنید مثال
محاسبات سریع ریاضیات خیلی میتونه کمکت کنه و تو روز کنکور کلی زمان برات ذخیره کنه و از
بقیه جلوت بندازه.
بهترین منابع رو مطالعه کنید: کتاب های درسی بهترین منبع هستند قبل از هر چیزی باید
بر کتاب خودتون مسلط باشید.
در جای مناسب مطالعه کنید: جایی که برای مطالعه انتخاب می کنید آرام باشد و باعث حواس پرتی شما نشود؛یکی از راه هایی که میتونید حواس پرتی خودتون رو کنترل کنید، دفترچه یادداشت داشته باشید و افکار مزاحم رو بنویسید و هنگام ورود به ذهن اونا رو خارج کنید یا جایی که باعث حواس پرتی شما می شود رو تغییر دهید.
کتاب رو بصورت تحلیلی و کنکوری بخونید نه بصورت روزنامهوار.
از شکست نترسید: من در آزمون های آزمایشی با وجود آنکه گاهی نتیجه خوب و دلخواه را بدست نمی آوردم اما هیچگاه ناامید نمی شدم و تلاش خود را بیشتر و بیشتر میکردم.
مانند پشت کنکوری های موفق خود را محک بزنید: گاهی به خیال اینکه به دروس و کتب مسلط شدهایم خود را برنده تصور می کنیم اما اگر در یک آزمون شرکت کنیم خواهیم دید که اوضاع به این خوبی ها نیست یک برنامه داشته باشید و هر از چند گاهی از خود آزمون بگیرید وبعد از هر آزمون اشتباهات، ضعف ها، قوت ها و عملکرد خود را تحلیل کنید و برای بهبود هر چه بیشتر عملکرد خود راهکارهای مناسب پیدا کنید.
تعداد زیاد منابع کنکوری: من برای کنکور منابع زیادی نداشتم اما سعی کنید منابعی که انتخاب می کنید را دائم عوض نکنید قبل از اینکه منابعتون زیاد کنین با یه فرد با تجربه مشاورتون حتما مشورت کنید.
خود را باور داشته باشید: تو اتاق خود جملات انگیزشی استفاده کنید و بنویسید من می توانم
اعتماد به نفس داشته باشید.
هنگام مطالعه کلمات کلیدی را برجسته یا زیر آنها خط بکشید ک به شما کمک می کند تمرکز
خود را حفظ کنید.
ساعت مطالعه را افزایش دهید اما سعی کنید کیفیت را فدای کمیت نکنید یک ساعت مطالعه مفید بهتر از دو ساعت مطالعهای که بدون فهمیدن باشه هست.
تکرار نکردن اشتباهات قبلی: یکی از عوامل موفقیت اینه که اشتباهات خود رو لیست کنی مثلا تو هفته پیش ساعت مطالعهات کم بوده یا تست ها رو تحلیل نمیکردی از اینکه اشتباهات خود رو به خودت بگی نترس بلکه اشتباهات میتونه یه پل باشه که تو رو به هدفت برسونه.
ایجاد فاصله و وقفه بین مطالعه و تست زنی: اشتباهی که من مرتکب شدم این بود که بین تست و مطالعهام فاصله می انداختم بچه ها فرض کنید کلاس دارید شرکت می کنید اگر معلم به شما بگه من آخر کلاس از همین درسی که بهتون دادم از شما امتحان میگیرم در این شرایط نمره بهتری کسب می کنی.
رعایت اولویت های مهم درس: برای مطالعه اصرار نکنید همهی قسمت های یک کتاب یا درس رو بلد باشید ما باید به مطالبتون اولویت بدهید تا زمانی که یک درس رو خوب یاد نگرفتید سراغ مطلب بعدی نروید.
مباحث تست خیز را بیشتر مطالعه کنید.
قدرت نه گفتن
قدرت نه گفتن پلهای برای رسیدن به هدف است. درسال کنکور نباید تحت تاثیر حرف های دیگران قرار بگیری اگه دوستان و خونواده تو رو به رفتن به مهمونی، فیلم دیدن یا گردش تشویق کردن در جواب آنها نه بگو چون همهی اینهارو بعد از این که کنکور رو دادی میتونی انجام بدی.
دوران عید برای کنکوری ها
این دوران یکی از مهمترین دوران کنکوری هاست سعی کنید درس هایی رو که عقب هستید جبران کنید مثال درس هایی که تو نیمه اول سال خوندی مرور و جمع بندی کنی و تست های مطالبی که خوندی بزنی اشتباه خیلی از ما دانش آموزها این هست که قبل از عید مطالعه زیاد میکنیم اما تو عید بیخیال میشیم این باعث میشه که مطالب رو فراموش کنیم چون بعد از عید معلم مطالب جدید درس می دهد و ما هم فرصت کمی پیدا می کنیم که مطالب گذشته را مرور کنیم پس سعی کنیم این دروان رو از دست ندهیم و تست تحلیلی بزنیم اگه از این دوران خوب استفاده کنی می تونی از خیلی بچه ها جلو بزنی و به هدفت برسی.
چند نکته برای مدیریت زمان
- ابتدا تمام جواب ها را به دقت بخوانید و بعد جواب درست را علامت بزنید.
- هیچگاه سعی نکنید ارتباطی بین پاسخ های صحیح پیدا کنید.
- آرامش خود را سر جلسه آزمون و کنکور حفظ کنید.
- سوالات زمان بر و سخت وسوالاتی که پاسخ آنها را بلد نیستید را با علامت مشخص کنیدو در زمان وقت اضافه حل کنید.
- فقط زمانی که مطمئن هستید پاسخ اول اشتباهه اون رو تغییر دهید.
نکات روزهای پایانی تا کنکور
از یادداشت ها و جزوات قدیمی استفاده کنید: سعی کنید تمام خلاصه نویسی ها ونکات مهمی که یادداشت کردید مرور کنید.
در دوران جمع بندی از آزمون های سراسری سال های گذشته استفاده کنید.
تست هایی که قبلاً استفاده کردید دوباره تکرار کنید.
سعی کنید مطالبی که قبلاً خواندید مطالعه کنید و در این زمان مطالب جدید رو مطالعه نکنید.