رزومه استاد آتنا آقاگلی

کارشناسی اقتصاد دانشگاه شهید بهشتی

پژوهشگر در زمینه عدالت اجتماعی

فعال حوزه آموزشی

دارای تجربه در زمینه مشاوره تحصیلی

مدرس و مولف ویدیو های آموزشی

عضو شورای آموزش درس اقتصاد

صاحب سبک آموزشی نوین در زمینه مشاوره تحصیلی

آتنا آقاگلی

توصیه سرکار خانم آتنا آقاگلی :

اراده یکی از مهم‌ترین بنیاد های معنوی انسان است, که برای بسیاری از نارسایی و ناهنجاری ها و بزهکاری های معنوی و روانی انسان نقش درمانی دارد.

افراد با اراده, سخت ترین مشکلات اجتماعی را می توانند تحمل کنند؛ با ارادگان هرگونه درد جسمی را بطوری تحمل می کنند که اثر منفی در روح و جسم آنان نداشته و یا تاثیر اندکی میگذارد.

اراده داران میتوانند عالی ترین مقامات معنوی و اجتماعی را درک کنند؛ نمیتوان برای صاحبان اراده حد و مرزی در مقال رشدشان منظور کرد.

استاد آتنا آقاگلی معتقد است, برخی از اعمال افراد که نتیجه فوق العاده ای دارد و غیر طبیعی است به دلیل داشتن اراده قوی می باشد.

البته دارندگان اراده مختص به مومنین و متقاضیان نیست؛ به عقیده سرکار خانوم آتنا آقاگلی غیر از مومنین برای تمامی انسان ها هم ممکن است که از این قدرت استفاده کنند اگرچه به ضرر خود و جامعه باشد, حتی اگر در مسیر خود و جامعه بکار گرفته نشود.

آتنا آقاگلی در ادامه برای اثبات قدرت اراده با بیان اینکه در جهان امروزی روانشناسان و روان پژوهان برای درمان بسیاری از بیماری های روحی از این قدرت سود میبرند و برای رشد حافظه یکی از راه های مهم تقویت اراده را حفظ قدرت ذهن و حافظه دانست.

برخی از عوامل موثر بر اراده از نظر آتنا آقاگلی :

1_ بهره مندی از سکوت و آرامش (تفکر)

2_ تلقین تعادل رسانی تنفس در اعضا و حواس

3_ ایجاد شرایط مناسب برای تحرک جسمی و روانی

4_  انحصار سازی فکر در موارد خاص

برسی 5 تا از رازهای موفقیت در مطالعه از دیدگاه خانم آتنا آقاگلی:

1) برای مطالعه به خودت پاداش بده!

تو هم میتونی از این روش استفاده کنی و به خودت پاداش بدی؛ این جایزه می تواند یک خوراکی, تماس با یکی از دوستان صمیمی یا حتی دیدن قسمتی از فیلم و کارتون مورد علاقه ات باشد.

اگر مطالعه با علاقه صورت بگیرد, بسیار سازنده و موثر خواهد بود.

می تونی امتحان کنی !

2) برای کارهایت برنامه معینی داشته باش.

در صورتی که برای کارهایت وقت مشخص در نظر بگیری,موفق تر خواهی بود؛ زیرا بدن انسان به این برنامه عادت می کند.

 

3) ساکت! دارم تمرکز میکنم… .

با صدای بلند مطالعه کن تا بتوانی مطالعه کردن خودت را تماشا کنی!

از گوش دادن به موسیقی هنگام مطالعه پرهیز کن تا تفکراتت از بین نروند و مجبور نشوی جمله ای را که با یک بار خواندن برایت قابل فهم است, دوباره یا چندباره نخوانی.

 

4) انگیزه داشته باش!

به این فکر کن که برای چه مطاللعه می کنی؟ برای آنکه در آینده در شغل مورد علاقه ات موفق باشی, نه به آن دلیل که خانواده یا معلم تورا مجبور به درس خواندن می کنند.

 

5) از فرصت هایت به خوبی استفاده کن.

تحت هیچ شرایطی اجازه نده که زمان را از دست بدهی؛ طوری برنامه ریزی کن که به کارهای دیگرت هم برسی.

 

خانم آقاگلی درباره علل بی انگیزگی داوطلبان کنکور در ماه های اول مطالعه خصوصا اواخر آبان ماه اینگونه بیان کردند:

 

علت آنکه بیشتر داوطلبانی که بصورت نوسانی درس می خوانند, انگیزه خود را از دست می دهند آن است که به مسایلی توجه می کنند که در حال حاضر نباید درگیر آنها شوند.

بطور مثال داوطلب درگیر این می شود که باید در چه دانشگاهی قبول شوم؟

برای قبولی در این رشته چه ترازی لازم است؟

چقدر مرور کنم؟

و چنین درگیری های ذهنی که برای اوایل دوره مطالعه ضرورتی ندارد.

 

داوطلب باید تمام تلاشش را به انتها برساند و مراحل درسی را خورد و کوچک کند؛ یعنی بجای برنامه ریزی بلند مدت (ماهانه یا هفتگی) داشته باشد, کوتاه مدت برنامه ریزی کند؛

بطور مثال برنامه ریزی خود را به صورت روزانه انجام دهد که از ساعت 9 تا 11 چه مقدار از حجم درس x را تمام می کنم و بعد از اتمام آن برای خود پاداش قرار دهد؛

مثلا گوش دادن به موسیقی یا استفاده از فضای مجازی.

 

حسب عقیده خانم آقاگلی:

گاهی داوطلب از شروع زمان مطالعه برای کنکور تصور می کند زمان زیادی دارد و از دست دادن یک روز, یک هفته یا یک ماه هیچ تاثیری در نتیجه گیری او ندارد؛

در نظر داشته باشید که « شروع مطالعه کنکور » هرچه دیرتر اتفاق بیافتد درس خواندن سخت تر و دیرتر اتفاق می افتد و ممکن است با نا امیدی همراه باشد؛ بنابراین این شرایط معمولا برای اکثر داوطلبان نتیجه بخش نیست.

همچنین آگاه باشید که یک شروع خوب و قدرتمند, انگیزه ادامه دادن قوی تری را به شما می دهد و در نهایت درس خواندن بدون نقص را برای ادامه مسیر شما می سازد.